Over ons

H.R.A. Autoservice is een all-round service, reparatie en verkoop bedrijf. U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden aan uw auto, geen klus is voor ons te groot. Wij onderhouden en repareren personenauto’s en kleine bedrijfswagens van alle merken. Tevens kunt u terecht bij ons voor de jaarlijkse APK keuring. Voor vraagstukken over uw banden service, accu’s, uitlaten, diagnose, transport service kunt u bij ons terecht.

Door de jaren heen hebben wij een goede naam opgebouwd in Amersfoort en omgeving, niet alleen onder particulieren maar ook onder collega-bedrijven in de autobranche. Door de beschikking over een groot scala aan relaties kunnen onze klanten zo altijd bij ons terecht. Zelfs als de situatie zich voordoet dat wij een dienst niet kunnen leveren, kunnen we altijd nog onze klanten via een collega-bedrijf helpen. Zo staan ook onze leveranciers altijd klaar voor het per direct leveren van onderdelen/producten, zelfs als onderdelen niet op voorraad zijn dan zijn deze vaak dezelfde dag nog te leveren. Tevens werken wij nauw samen met Autoschade Center Amersfoort,het schade herstelbedrijf in Amersfoort en omstreken voor alle type schades aan uw auto ( van ruitschade, kras op de bumper tot total-loss schade)

Door blijvende investeringen in ons bedrijf zijn wij in staat onderhoud en reparaties aan te bieden voor concurrerende prijzen, gecombineerd met een goede service. ‘’Waar voor je geld’’ goede prijs-kwaliteitsverhouding en eerlijkheid hebben bij ons de hoogste prioriteit. Wij informeren u en overleggen altijd met u voordat er aan uw auto gewerkt wordt, zo komt u nooit voor verassingen te staan. Dienen er onderdelen vervangen te worden dan bewaren wij het te vervangen onderdeel, zodat u ziet wat er daadwerkelijk vervangen is. Wij streven naar een goede en vertrouwde relatie met onze klanten. Onze vaste klanten weten dat wij met een ‘’alsof het mijn eigen auto is’’ mentaliteit werken en ons uiterste best doen voor iedere auto.

Wij werken met en zonder afspraken, bij klachten aan uw auto of voor informatie kunt u ten alle tijden langsrijden. Mochten wij u meteen van dienst kunnen zijn dan kunt u gerust plaats nemen in onze wachtruimte.

Kom gerust langs voor een kennismaking met ons bedrijf, neem een kijkje met een bak koffie in ons bedrijf en werkplaats.